Fallout serijal igračima je dao priliku da raznim strategijama dođu do cilja. Da je to moguće bez jednog ubojstva svojim dugotrajnim prohodom pokazao je i YouTuber.

Nakon što bi prošli igru na standardni način, brojni igrači sami sebi bi postavili ograničenja kako bi igru otežali i učinili atraktivnijom. Neki su tako cijele igre prolazili vezanih očiju, u što kraćem vremenu ili samo s jednim oružjem, a postoji i niz pacifista koji pokušavaju igre završiti bez ubijanja.

Među posljednjim miroljubivim igračima je Kyle Hinckley koji je na svom YouTube kanalu objavio kako je cijeli Fallout 4 prošao bez jednog ubojstva u statistici i to na najtežoj razini. 

Trebalo mu je dosta vremena, gomila spremanja pozicija i pažljivog promišljanja svakog poteza. Iako on ne ubija svojim oružjem protivnike, to ne znači da iza njega ne ostaju leševi u igri. Ako drugi predmet usmrti protivnika ili nađe saveznike koji će to učiniti umjesto njega, cilj misije će biti ostvaren, a njemu se neće bilježiti ubojstva. Kako je napredovao, igra je bila puna grešaka, ali do kraja je došao bez ubojstva, a cijelu pustolovinu možete pratiti na njegovu kanalu.